7.1 C
New York
Thursday, April 25, 2024
spot_img

Spot the Pig Quiz Answers – Updated 2022

Hello brother, I hope you all are well, so today I am at your service with a new article. In today’s article, we are going to talk about Spot Pig Quiz Answers

Also Read: V2 – Lucky Wheel Quiz Answers (100% Score) Updated

Do you want 100% correct Spot the Pig Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Spot the Pig Quiz which will hold a total of 30 questions. QuizDiva offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Spot the Pig Quiz Answers

Q1: Can you spot the pig?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q2: Can you spot the pig?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D

Q3: Can you spot the pig?

Choices:-

  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Correct Answer: 4

Q4: Can you spot the pig?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D

Q5: Can you spot the pig?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A

Q6: Can you spot the pig?

Choices:-

  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Correct Answer: 6

Q7: Can you spot the pig?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q8: Can you spot the pig?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q9: Can you spot the pig?

Choices:-

  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Correct Answer: 5

Q10: Can you spot the pig?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q11: Can you spot the pig?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D

Q12: Can you spot the pig?

Choices:-

  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Correct Answer: 8

Q13: Can you spot the pig?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A

Q14: Can you spot the pig?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D

Q15: Can you spot the pig?

Choices:-

  • 5
  • 6
  • 7
  • 9

Correct Answer: 6

Q16: Can you spot the pig?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q17: Can you spot the pig?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q18: Can you spot the pig?

Choices:-

  • 7
  • 8
  • 9
  • 11

Correct Answer: 9

Q19: Can you spot the pig?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q20: Can you spot the pig?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q21: Can you spot the pig?

Choices:-

  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Correct Answer: 3

Q22: Can you spot the pig?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A

Q23: Can you spot the pig?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D

Q24: Can you spot the pig?

Choices:-

  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Correct Answer: 8

Q25: Can you spot the pig?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A

Q26: Can you spot the pig?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q27: Can you spot the pig?

Choices:-

  • 9
  • 10
  • 11
  • 13

Correct Answer: 11

Q28: Can you spot the pig?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q29: Can you spot the pig?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q30: Can you spot the pig?

Choices:-

  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

Correct Answer: 11

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,912FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest Articles